Steenplaza C. Boelens, méér dan bestrating alleen
Steenplaza C. Boelens, méér dan bestrating alleen Foto:

Steenplaza C. Boelens Zevenbergen bestaat 25 jaar

ZEVENBERGEN - In 1993 begon Charles Boelens voor zichzelf in Breda. Voornamelijk was hij werkzaam in de wegenbouw en hield hij zich op de zaterdagen bezig met de tuinaanleg.

De vraag naar tuinaanleg nam steeds meer toe en hierdoor werd besloten om in 1999 een stuk grond te kopen in Zevenbergen op bedrijventerrein Zwanengat. Aan de Schoenmakerij 5 lieten ze een woning en een bedrijfshal bouwen. Rondom de woning was er nog genoeg ruimte voor een showtuin en een opslag voor de bestratingsmaterialen. Kort hierna stopte Charles met de wegenbouw zodat hij zich volledig kon gaan richten op de tuinaanleg.

Steenplaza C. Boelens is gespecialiseerd in het aanleggen van complete tuinen en opritten. Dus ook het plaatsen van schuttingen, tuinhuizen en overkappingen.

Ook voor alleen de aanschaf van bestratingsmaterialen, schuttingen, overkappingen en tuinhuizen kunt u bij Steenplaza C. Boelens terecht!

"Vanaf het begin zijn 2 begrippen voor ons heel belangrijk: vakmanschap en service! Dat dit door onze klanten wordt gewaardeerd is onder andere merkbaar als we na jaren weer bekende gezichten terugzien. Wij zijn blij en trots dat door de goede mond-tot-mond reclame het werkaanbod in de wijde omgeving toegenomen is."

Na aanleiding van het jubileum is de gehele showtuin en bedrijfshal vernieuwd. Gedurende het gehele jaar hebben ze jubileums aanbiedingen.

Openingstijden showtuin: Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-12.00 uur en 13.00-18.00 uur. Zaterdag: 9.00-17.00 uur.

Steenplaza C. Boelens, Schoenmakerij 5, Bedr.ter. Zwanengat, tel. 0168-452730 - 06-53164602, info@steenplaza-zevenbergen.nl, www.steenplaza-zevenbergen.nl [l]