Uurtje Actief goed bezig

ZEVENBERGEN - De voorjaarskriebels hebben ook toegeslagen bij de leden van Uurtje Actief. Een grote schoonmaak van het clubhuis en terras van onze gastheer (of is het gastvrouw) 7Hills heeft zijn vruchten afgeworpen. Het ziet er weer prima uit.

Het is leuk om met elkaar te trainen en/of te wandelen, maar gezamenlijk de handen uit de mouwen steken werkt zeker zo positief. Het is niet alleen nuttig maar vooral gezellig en de saamhorigheid is voelbaar. Maar Uurtje Actief is op vele fronten goed bezig. Zo staat de Grote Leden Werving op het punt om los te barsten. Binnenkort kunt u lezen in de bode wat wij voor u in petto hebben. Zowel in uw brievenbus, centrale hal of via persoonlijke overhandiging kunt u onze flyers verwachten met alle informatie over deze geweldige actie! En komt de flyer niet bij u in de brievenbus terecht dan kunt u alle informatie toch lezen op onze website www.uurtjeactief.nl.

Om al vast een tipje van de sluier op te lichten: met Koningsdag kunt u ons ook in het centrum verwachten. Daar zijn een aantal van onze leden aanwezig om op al uw vragen antwoord te kunnen geven. Een leuke kennismaking met onze Sport- en Activiteitenvereniging. Speciaal voor mensen die maar beperkt belastbaar zijn! Laat u verrassen en kom gezellig even buurten! En Scootmobielers zijn ook van harte welkom! Meer informatie op Facebook Uurtje Actief, op voornoemde website of bij Hetty Boeters 06-24095240. [l]