WC Experience meets Harmonie Oefening

STANDDAARBUITEN - Over twee weken is het alweer zover, het concert samen met de WC Experience! Op 12 mei zal Harmonie Oefening onderdeel worden van deze ‘Rock 'n Loll’ band, zoals zij zelf hun genre omschrijven. Het podium zal worden gevuld met de vijf leden van WC Experience en een 40 tal orkestleden.

De band is bekend van het schrijven van Brabants dialect teksten op bestaande nummers, maar integreren de laatste jaren ook steeds meer eigen nummers in hun show als “Maag ik hier rooke?!”. Dit en tientallen andere nummers worden onttrokken uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij. (Solo)gitarist Arjan van den Broek draagt hier ook steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van het vijftal heren naar een hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Raymond de Graaf en bassist Jozz Verheijen.

De buitengewone combinatie van een harmonieorkest met een dialectband zal deze feestavond onvergetelijk maken! Concert WC Experience meets Harmonie Oefening: Zaterdag 12 mei, 20.00 uur, Feesttent Dorpsweek, kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Attent, De Standaert en Café Kerkzicht Standdaarbuiten. Online via de webshop van WC Experience en aan de deur. [l]