AV Groene Ster organiseert de avondvierdaagse

ZEVENBERGEN - Van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni organiseert Atletiek Vereniging Groene Ster voor de 45e keer de avondvierdaagse. Voor alle 4 de avonden zijn er mooie routes uitgezet en kan er gekozen worden voor een afstand van 3, 6 of 10 kilometer.

De start en finish zijn op de atletiekbaan voor het clubgebouw aan De Knip 1. De 10 kilometer start om 18:30 uur. De zes kilometer start aansluitend aan de start van de 10 kilometer. De eerste drie avonden start de 3 kilometer aansluitend aan de start van de 6 kilometer. De laatste avond start de 3 kilometer om 19:15 uur.

De laatste avond is extra feestelijk. Een defilé voorafgegaan door “Oranje Garde” uit Klundert loopt vanaf de Donk, door de Zeestraat naar Sportpark de Knip. Alle lopers die de vierdaagse hebben uitgelopen ontvangen daar de begeerde medaille.

Iedereen kan deelnemen, zowel schooljeugd als individuele wandelaars. Inschrijven kan via de basisscholen, maar dit is ook mogelijk in de kantine van AV Groene Ster aan De Knip 1 op 7 mei. en op 14 mei van 19.00 tot 20.00 uur. Op de eerste avond van de avondvierdaagse, kunt u zich nog inschrijven tussen 18.00 en 18.15 uur. Inlichtingen: Jaap Wagemakers, wagem547@planet.nl Volg ons ook op Facebook! Avond4daagse Zevenbergen. [l]