WILLEMSTAD - Kogelvangers is afgelopen zaterdag volkomen onnodig met lege handen teruggekeerd uit Sint Annaland. Tegen WHS begon de ploeg weer iets te afwachtend aan de wedstrijd. Er moest eerst iets gebeuren en dat gebeurde dan ook.

In de 10e minuut leidde een vrije trap vanaf 25 meter de 1-0 in. Prima genomen en keeper Stefan Heijstek kansloos. Kogelvangers was wakker en in de minuten daarna kregen Sietse Vissers en Daan Oudhof ogenschijnlijk niet te missen kansen. Kogelvangers begon steeds beter te voetballen en was de rest van de eerste helft heer en meester. In de 27e minuut was Jorn Moerland eindstation van een mooie aanval en dat betekende 1-1. Vriend en vijand was het er over eens dat de voorsprong van Kogelvangers niet uit kon blijven maar ondanks diverse mogelijkheden werd er niet meer gescoord.

Ondanks het goede spel werd in de rust nog het Tholense Boys scenario besproken. Ook in die wedstrijd was Kogelvangers de eerste helft bovenliggend, maar gaf het de wedstrijd toch uit handen. Dat zou geen tweede keer gebeuren. Daar zag het tot halverwege de tweede helft ook niet naar uit. Een ongevaarlijke diepe bal werd echter zo onfortuinlijk verwerkt dat een WHS aanvaller meteen oog in oog met Stefan stond en dat cadeautje gretig uitpakte 2-1. Een kantelpunt. WHS werd weer in de wedstrijd gebracht en putte moed uit deze niet verwachte voorsprong. Kogelvangers kwam hierna niet meer tot het voetballende niveau van daarvoor. Geprobeerd werd het nog wel. Daan IJzermans werd gebracht voor Cedric Opschoor en even later maakte Huub Birkhoff zijn debuut als vervanger voor de licht geblesseerde Sietse Vissers. In de slotfase werd de nog altijd onberekenbare Anne Willem de Rooij als extra spits gebracht, maar het mocht niet meer baten. En als zo vaak valt het doelpunt dan aan de andere kant. In de 90e minuut werd het 3-1. Kogelvangers slaagde er niet in om het krachtsverschil te vertalen in doelpunten en dat probleem brak de ploeg opnieuw op. De vele mogelijkheden werden niet benut en dan krijg je het deksel op de neus. Jammer, maar wel erg zuur !
Aanstaande zaterdag ontvangt Kogelvangers de nummer 3 van de ranglijst Wieldrecht. Aanvang is om 14.30 uur. [l]