Snipperbende tijdens het oefenen.
Snipperbende tijdens het oefenen. h.van.dordecht

Jeugdmusicalgroep "Snipperbende" speelt "De Nanny".

ZEVENBERGEN - Een te gekke musical over een gezin waarvan de moeder overleden is en de vader voor de bijna onmogelijke taak staat negen zeer ondeugende en zeer vindingrijke kinderen op te voeden.

Voor deze taak heeft hij een nanny nodig, maar de kinderen weten iedere nanny op ludieke wijze weg te pesten. Als nanny nummer 17 de moed op geeft en het uitzendbureau hem verteld dat er geen nanny’s meer over zijn, is hij ten einde raad. Maar dan, als donderslag bij heldere hemel is daar plotseling Nanny McFee. Zal het haar lukken?
U kunt het allemaal meemaken en beleven op zondagmiddag 27 mei, zaterdag 2 juni en zondagmiddag 3 juni in theaterzaal 'de Vlakte', in de Borgh, IJshof 1 te Zevenbergen. De avondvoorstelling begint om 19.30 uur, de middagvoorstelling om 14.30. De zaal is een half uur van te voren open.

Jeugdmusical groep Snipperbende
De Jeugdmusical groep Snipperbende bestaat uit 40 jongens en meisjes. De jongste is 8 jaar en de oudste is 19 jaar. Dit wordt de 14e musical van de groep en er is natuurlijk weer hard gewerkt om er een spetterend, grappig, ontroerend , maar vooral vrolijk en muzikaal geheel van te maken.
'De Nanny' is alweer de 14e musical van Snipperbende en de jongelui hebben er ongelooflijk veel zijn in. Iedere zaterdagochtend is er 3 uur lang hard gerepeteerd met zang, dans en toneelspel. Wij hopen dan ook zoals gewoonlijk op 3 volle zalen voor onze uitvoeringen en kijken allemaal vol spanning uit naar het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni. Informatie: info@snipperbende.nl www.snipperbende.nl[l]