Samen spelen, eten en feesten bij BVGS

ZEVENBERGEN - Dat kan allemaal op zaterdag 9 juni tijdens de Clubdag van Badminton Vereniging Groene Ster.

Wat houd de Clubdag precies in?

Op de dag zelf zullen de clubkampioenschappen gehouden worden, voor zowel de senioren, senior spelende jeugdleden en overige jeugdleden.

Ieder in zijn of haar eigen klasse.

Shuttle toernooi

Nieuw dit jaar is dat we ook de ouders en partners van onze leden mee willen laten spelen en dat gebeurt in de middag door het houden van een “shuffle” toernooi. Samen Spelen dus, speel je liever niet dan ben je natuurlijk altijd welkom om de spelers te komen aanmoedigen.

Na het toernooi, wat ongeveer tot 17.00 uur zal duren, wordt de prijsuitreiking gehouden tijdens een heerlijk saté buffet. Dit buffet is voor eigen rekening, maar we kunnen dan gezellig Samen Eten.

In de avond wordt er weer een feestavond gehouden in de Sky bar van de Borgh, Samen Feesten in een gezellige, knusse omgeving met muziek voor ieder wat wils.

Oud leden

Oud leden natuurlijk ook welkom.

Omdat we niet alleen onze huidige leden deze dag willen laten beleven maar onze oud leden hier ook bij willen betrekken, roepen wij jullie op deze manier op.

Wij hopen natuurlijk dat jullie met ons mee komen feesten maar zullen jullie niet persoonlijk uitnodigen en jullie vragen om dit als officiële uitnodiging te zien.

Supporteren tijden het toernooi wordt ook erg op prijs gesteld dus ook daar bent u van harte welkom.

Wilt u deze dag met ons meebeleven en komt u ’s-avonds met ons mee feesten laat ons dat even weten en meld u aan via info@badmintongroenester.nl.

We zien jullie graag op zaterdag 9 juni 2018.

Kom badmintonnen

Zelf weer komen spelen, ook dat kan natuurlijk.

Wilt u zelf weer een shuttletje komen slaan, of vind jij het ook leuk om badminton te leren spelen.

Ben je 4,5 of 6 jaar en vind je bewegen erg leuk om uiteindelijk het badminton te kunnen gaan leren.

Kom het dan eens een keer bij ons proberen en speel mee.

De senioren spelen op dinsdagavond van 19.30 uur t/m 22.30 uur en kunnen zich aanmelden via info@badmintongroenester.nl.

De jeugd van 7 t/m 17 jaar spelen op zaterdagochtend van 10.00 uur t/m 11.30 uur en kunnen zich aanmelden via jeugd@badmintongroenester.nl.

En ben jij 4, 5 of 6 jaar dan ben je welkom bij onze Mini’s, zij spelen op zaterdagochtend van 10.00 uur t/m 11.00 uur en ook zij kunnen zich aanmelden via jeugd@badmintongroenester.nl. [l]