MOERDIJK - Heeft u affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en wilt u zich inzetten voor hen? Ondersteun dan de Centrale Cliëntenraad (CCR) van SDW met uw kennis, inzet en ervaring!

De CCR behartigt de gezamenlijke belangen van cliënten. “Dit doen we onder andere door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het bestuur”, aldus voorzitter Lauran Mathijssen. “Om te achterhalen wat er bij de cliënten speelt, bezoeken we regelmatig locaties en vragen we advies aan het SDW cliëntenpanel.”

Verschillende werkzaamheden
De CCR is op zoek naar nieuwe leden die zich binnen dit enthousiaste team in willen zetten voor die gezamenlijke belangen. “Wat betreft de werkzaamheden zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u samen met een ander lid verantwoordelijk zijn voor één van de speerpunten. In 2018 zijn dat voeding, vervoer, begeleiding en informele zorg. Of u bezoekt locaties. Ook zoeken we leden die mee willen helpen met het opzetten van een netwerkpanel. Want in 2018 willen we het contact met de cliëntvertegenwoordigers versterken.”

In gesprek
Lauran Matthijssen: “Kom met ons praten over uw mogelijkheden bij de CCR. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon 06-31041274 of stuur een e-mail naar ccr@sdwzorg.nl” [l]