Kampioensteam Focus E
Kampioensteam Focus E Guus v Boheemen

KV Focus E Kampioen

ZEVENBERGEN - Het laatste officiƫle weekend van de competitie heeft Focus nog een kampioensteam opgeleverd.

Het is Focus E gelukt om de laatste wedstrijd ook te winnen. Met goed samenspel en afwerken van de kansen waren ze duidelijk te sterk voor Juliana E4. Ze wisten dan ook verdiend te winnen met 1-10 waardoor het kampioenschap binnen werd gehaald. Een geweldige prestatie dus gefeliciteerd met het mooie resultaat. Focus 1 was al kampioen en moest nog een uitwedstrijd spelen tegen Rust Roest. Ze stonden al in de vakantie modus want er werd verloren met 14-8.

Overige uitslagen
Juliana B1-Focus B1 14-5
Juliana E4-Focus E1 1-10
VIOS(W)D1-Focus D1 11-6
Albatros A2-Focus A1 13-4
Juliana C1-Focus C1 17-7
DSO(K) 5-Focus 2 10-7
Rust Roest 6-Focus 1 14-8

Programma

De Focus Dames spelen maandag 4 juni hun allerlaatste wedstrijd. Het werd steeds moeilijker om het team compleet te krijgen, dus vandaar dit besluit. Hierna houdt het op wat betreft de Dames teams bij KV Focus. Komende competitie zijn de dames verspreid over de gemengde teams en kunnen we zo gaan spelen met 3 gemengde teams in de competitie. Het zal voor sommige dames wel wat wennen zijn.

Inhaal weekend

Er is ook nog een inhaal weekend Focus 2 moet dan nog in actie komen. Zaterdag 9 juni: Focus 2-KVK 3 av. 13.30u Etten-Leur.

Deze wedstrijd is op ons terrein aan de Olympiade dus kom gerust kijken.

Als deze wedstrijd gespeeld is is ook de competitie voor Focus helemaal voorbij. Dan kan men gaan denken aan vakanties en andere leuke dingen. Natuurlijk is er nog wel de seizoensafsluiting. Deze zal plaatsvinden op 24 juni a.s. Meer info komt binnenkort.

Voor meer info verwijs ik naar onze site www.KVFocus .nl en vanuit de site kunt u doorgaan naar onze facebookpagina. [l]

Kampioensteam Focus E