Base Logistics plant en volgt dagelijks honderden zendingen naar bestemmingen over de hele wereld.
Base Logistics plant en volgt dagelijks honderden zendingen naar bestemmingen over de hele wereld. Foto: Oscar Limahelu

Base Logistics zoekt altijd nieuwe medewerkers

KLUNDERT - Base Logistics is een logistiek dienstverlener die met een moderne organisatie een zeer hoge kwaliteit biedt aan haar klanten, op het gebied van logistiek, zowel nationaal als internationaal. De waardering van deze klanten uit zich in de zeer snelle expansie die het bedrijf doormaakt. Daarom is Base Logistics altijd op zoek naar nieuwe medewerkers voor vele verschillende functies.

Het hoofdkantoor van Base Logistics, onderdeel van Base Logistics Group, is gevestigd op Port of Moerdijk. De huidige 15.000 m2 opslag daar wordt dit jaar met 12.000 m2 uitgebreid naar 27.0000 m2. Medio november 2018 opent Base Logistics Group voor zusterbedrijf HealthLink een vestiging met 17.000 m2 opslag in Waalwijk.

De missie van Base Logistics is om logistiek simpel, efficiënt en controleerbaar te maken. Operationeel directeur Michiel van den Bovenkamp vertelt dat de organisatie zeer IT-gericht is en dat innovatie op het gebied van logistiek voorop staat. "We zijn een moderne dienstverlener in alle opzichten. Zo behouden we onze voorsprong in de markt. Nieuwe medewerkers kunnen we altijd gebruiken, dus wie interesse heeft, moet zeker contact met ons opnemen."

Base Logistics selecteert de meest geschikte vervoerder voor een zending. Dat doen ze door de logistiek specialisten gebruik te laten maken van verkregen kennis en historische data, zoals de dagelijks gemeten On Time Performance van vervoerders. Op deze manier krijgt de klant toegang tot honderden vervoerders, via één onafhankelijk aanspreekpunt.

Base Logistics B.V., Port of Moerdijk, Logistic Boulevard 5, 4791 VC Klundert, telefoon 088 - 555 22 22. Website: www.baselogistics.com, e-mail: info@baselogistics.com [l]