Quinty met gevangen Karper.
Quinty met gevangen Karper. A.Broeken

KHSV 't Wachtertje uitslagen competitiewedstrijden

WILLEMSTAD - Vrijdag 15 juni met de jeugd een competitie wedstrijd gevist. Al gelijk vanaf het begin zat de beet er bij de meeste op. Veel kleine vis maar vis is vis.

Na een ruim half uur was het Mathijs die een kromme hengel kreeg, maar na een paar minuten op een voorn tuig wou deze vis de hoek om waardoor het lijntje brak. Kort daarna was het Quinty waar het stiek uit haar top kwam. Haar lukte het na een aantal minuten wel om de vis te scheppen. Kort daarna kreeg Sasja nog een grotere vis aan maar ook deze werd verspilt. Ook Quinty kreeg nog tweemaal een grotere vis eraan, alleen deze waren ook niet binnen te halen.

Uitslag

De einduitslag ziet er als volgt uit: 1e Quinty 2070gr, 2e Marc 200gr, 3e Mathijs 70gr, 4e Jaro 60gr, 5e Sasja 50gr, 6e Sil 50gr.

Senioren
Arjan v. Dam wint 5e competitie wedstrijd. Hij wist deze te winnen door twee mooie dikke brasems met een totaal gewicht van 6000 gram te vangen. De nummer 2 Bert Schreuders wist met 3 zeelte 5130 gram op de weegschaal te brengen. 3e Remco Schreuders met 1700 gram, 4e Herman Korteweg 180 gram, 5e Piet v.Wensen 70 gram, 6e Ad Schreuders 30 gram, Arnout, Jack, Marvin en Henk bleven helaas hangen op een 0. [l]

Quinty met gevangen Karper.