puzzeltocht vorig jaar
puzzeltocht vorig jaar kloosterblokje

Willemstad goes Ibiza

WILLEMSTAD - Nog 2 weken tot aan feestweek Willemstad. Een gezellige week met heel veel activiteiten voor alle kinderen en volwassenen van Willemstad en omgeving. Buurtvereniging ’t Kloosterblokje draagt zorgt voor de organisatie van de week en is er bijna helemaal klaar voor. Ze zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers die willen helpen bij het knutselen en de zeskamp.

Tijdens de openingsavond op zaterdag 7 juli starten we met pinata slaan voor de kinderen en een stadswandeling, waarbij Hugo Snel een ieder de mooiste plekjes van Willemstad laat zien en de mooiste verhalen erover verteld. Diezelfde avond treden de Mannen van de Straat op. De toegang is gratis.

Maandag 9 juli is er een knutsel en spelletjesmiddag. Je kunt er een leren sieraad maken, vissen verven, een volkswagenbus kapstok maken en nog veel meer. Ook zijn er graffiti nagels en tattoos en kun je gamen. S’avonds is er een bingoavond. Er zijn dit jaar 9 rondes, waarbij in iedere ronde weer vele mooie prijzen te winnen zijn, met als hoofdprijs 2 kaartjes voor de musical 'Mama Mia'!

Voetbaltoernooi

Dinsdag 10 juli is er om 13:00 uur een voetbaltoernooi in de pannakooi bij Kogelvangers voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. In de tent start om 14:00 uur de voorstelling Sjaak de Piraat. Het zal een magische middag worden, waarbij de kinderen op een vrolijke manier les krijgen hoe ze een Piraat kunnen worden. Vanaf 19.00 uur is er weer een gezellige avondmarkt in en rondom de feesttent. Ook de kinderen kunnen hun spulletjes weer verkopen.

Woensdag 11 juli is het mega zeskampdag. Met een buikschuifkussen, een tobbedansbaan. Ook hebben we deze keer een blaas schietspel en veel spellen in het speeltuintje. S avonds is er een wijnproeverij van diverse Spaanse wijnen.

Speurtocht

Donderdagmiddag 12 juli is er speurtocht uitgezet voor de jeugd. Tijdens de quizavond gaan de teams de strijd aan om de felbegeerde wisselbeker. Op interactieve wijze worden makkelijke en moeilijke meerkeuzevragen beantwoordt over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deelnemen kan met een team van buren, een vereniging of vrienden bestaande uit maximaal 6 personen. Deelname is gratis. Tijdens deze quizavond worden ook de winnende lotnummers getrokken van de grote loterij.

Vrijdagmiddag 13 juli is er een leuke kinderbingo met heel veel prijzen. Na afloop staat er een heerlijk buffet klaar voor de kinderen. Een uurtje later hebben we voor de volwassenen een grote pan met lekkers klaar staan. 's Avonds bouwen we de tent om tot een echte pianobar en met twee grote witte pianovleugels. Meezingen en een feestje bouwen is een synoniem voor de Wild Piano’s show. Of het nu liedjes zijn van Hazes of uit de Top40 alles komt voorbij deze avond, zolang het publiek maar meezingt. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. [l]

puzzeltocht vorig jaar