Mid Summer Concert Fanfare OKK Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op zondag 1 juli geeft koninklijk erkend fanfare-orkest OKK weer een gezellig mid-summer concert in de tuin bij de familie Kavelaars aan de Hoofdstraat nr. 46. Het probeerorkest met een aantal super gemotiveerde kinderen bijt om 14.00 uur de spits af.

Daarna is het de beurt aan de leerlingen die hun muzikale talenten al een stapje verder hebben ontwikkeld. Zij spelen in het opleidingsorkest Animato. Ook is er even een moment om een jubilaris uit het groot orkest en de leerlingen die een muziekdiploma behaalden, in het mid-summer zonnetje te zetten.

Fanfare- en lichte muziek

Dan volgt het optreden van het grote OKK dat met een leuk programma vol fanfare- en lichte muziek haar klanken zal uitstrooien over de prachtige tuin van de familie Kavelaars. Wees erbij en geniet van wat ons dorp aan kwaliteit op muziekgebied te bieden heeft! Breng wel uw comfortabele (tuin) stoel mee en geniet achteroverleunend van de muziek onder het genot van een lekker drankje en dat alles hopelijk onder een stralend zonnetje.

Weer

Mocht het weer ons onverhoopt in de steek laten. Dan maken we er geen tuinoptreden, maar een schuuroptreden van. Een heel andere ervaring, maar net zo gezellig! Van harte welkom dus rond de klok van twee uur. [l]