Geerts Garagedeuren.
Geerts Garagedeuren. Foto:

Geerts Garagedeuren is uitgebreid met zonwering

KLUNDERT - Sinds enige tijd heeft Geerts Garagedeuren een nieuwe bedrijfstak erbij! Naast de verkoop van Novoferm garagedeuren hebben wij ook zonwering van het merk SunCircle in ons assortiment.

Denk hierbij aan terrasschermen, verandazonwering, uitvalschermen, screens en rolluiken. Mocht u tot aanschaf van één van deze producten overgaan, dan heeft u een echt Nederlands product met 7 jaar fabrieksgarantie in uw bezit.
Wilt u tijdens de zomerse dagen uw wooncomfort verlengen met 3,5 meter, dan vormt een knikarmscherm een verlengstuk van uw woning. Urenlang genieten van schaduwrijke momenten wanneer het u uitkomt! Wilt u 's avonds blijven genieten, dan biedt Geerts Garagedeuren een extra optie tot verlichting.
Mocht u over een weldadige schaduw willen beschikken, dan is een SunCircle Excellent uitvalscherm wellicht de keuze voor u. Het schermdoek, met kleur en dessin naar keuze, filtert het licht. Dat geeft uw woning van binnen én van buiten een zomerse uitstraling. Zonwering is dan ook in esthetisch opzicht een meerwaarde voor uw huis.
Denkt u regelmatig aan veiligheid, warmtewering, geluidsdemping en inbraakvertraging. Dan kunnen rolluiken wat voor u betekenen. Wist u dat een rolluik in de zomer warmte weert en in de winter de kou buiten laat staan?

Openingstijden
Is uw interesse gewekt, kom dan tijdens openingstijden naar de showroom van Geerts Garagedeuren, Kerkring 15 in Klundert. [l]