Van links naar rechts  Rohan vd Wolf,Ilse Vissers, Sebas Bol
Van links naar rechts Rohan vd Wolf,Ilse Vissers, Sebas Bol Patricia Vissers

Medailles voor judoka's tijdens Zomertoernooi

ZEVENBERGEN - Zaterdag 30 juni stond het laatste judotoernooi op de kalender van dit seizoen. Ditmaal een Zomertoernooi in Krimpen aan den IJssel.

Dat het een Zomertoernooi was hebben de judoka's geweten. Wat was het warm buiten en het werd in de zaal alleen maar warmer met de inspanningen die geleverd werden.

Vanuit de combinatie Judoclub Made, Judovereniging Zevenbergen en Team Haragei uit Terheijden gingen 4 judoka's de uitdaging in deze hitte aan.

In het eerste blok waren Sebas Bol, Rohan v/d Wolf en Ilse Vissers aan de beurt. De drie judoka's hebben mooie gewonnen partijen laten zien. Helaas werden er ook partijen verloren wat de judoka's scherp houd en de inzet nog hoger maakt.

Het volgend blok was Yorick v/d Wolf aan de beurt. De warmte in de zaal was inmiddels nog hoger gestegen. Maar dat maakte voor Yorick niks uit. Vanwege dat er voor Yorick niet zoveel tegenstanders waren moesten ze 2 maal tegen elkaar judoën.

De uitslag is als volgt geworden: 2e plaats: Yorick vd Wolf 3e plaats: Ilse Vissers 4e plaats: Sebas Bol & Rohan vd Wolf.

Deze overwinningen werden allemaal beloond met een medaille.

Gefeliciteerd allemaal nu genieten van de vakantie. Fijne vakantie allemaal en tot het volgend.

Voor verdere informatie over deze sport verwijzen we naar de website van judovereniging Zevenbergen. www.jvzevenbergen.nl [l]