FIJNAART - Zaterdag 30 juni heeft Zwembad De Oester in Fijnaart het 500ste officieel erkende diploma Zwem-ABC uitgegeven.

Een groot aantal kinderen hebben deze dag hun A, B of C diploma behaald, en dat is net voor de vakantie wel erg fijn. Gelukkig zaten in de zwemzaal ook veel toeschouwers welke ondanks het warme weer toch de moeite namen om de kinderen aan te moedigen. Er is altijd toezicht van een onafhankelijk examinator, tijdens het diplomazwemmen. Zwembad De Oester haalde hier een mooie mijlpaal met het 500ste diploma. Tijdens het laatste onderdeel (watertrappelen), sprongen ouders in het water om samen met hun kind het Zwem-ABC af te sluiten. Dit zorgde voor de nodige verkoeling op deze warme zaterdag. Sinds 2016 heeft Stichting Zwembad Fijnaart de volledige exploitatie van Zwembad De Oester overgenomen van de Gemeente Moerdijk. We zijn dan ook erg trots dat wij in ruim twee jaar tijd het 500ste zwemdiploma hebben mogen uitreiken. Een prestatie waar we erg trots op zijn, en wat we alleen dankzij de geweldige inzet van onze instructrices hebben kunnen bereiken.

Kleedhokjes
Aankomend weekend starten vrijwilligers aan de nieuwe kleedhokjes. Stap voor stap wordt het zwembad gemoderniseerd en van frisse kleuren voorzien. Zwembad De Oester is gesloten van 7 t/m 16 juli voor het plaatsen van deze nieuwe kleedhokjes. [l]