ZEVENBERGEN - Op zaterdag 11 augustus organiseert de Stichting Wielerronde Zevenbergen een scootmobielentocht. De tocht zal vanuit Zevenbergen een mooi parcours van 22 kilometer volgen.

Bij aankomst zal een rondje over het wedstrijdparcours worden gereden, met aankomst op de finish op de Markt van Zevenbergen. Op de finishlijn zal een foto worden gemaakt.
De gezamenlijke start van de tocht is om 13.00 uur op de Markt van Zevenbergen. De aankomst is naar verwachting rond 15.00 uur. De tocht gaat door het mooie polderland tussen Zevenbergen en Etten-Leur en gaat over fietspaden en hele rustige wegen. Onderweg is ruimte voor een stop bij de jachthaven in Etten-Leur alwaar deelnemers bij de Turfvaart een drankje van de sponsor aangeboden krijgen. Voor onderweg wordt u voorzien van proviand. Na afloop is er een drankje voor iedere deelnemer.
Voor uw veiligheid is een service-auto aanwezig die de groep begeleidt tijdens de tocht. Deelname aan de Scootmobielentocht is gratis!

Aanmelden
U kunt zich op twee manieren aanmelden voor de tocht. U kunt een email met uw naam en adres onder vermelding van Scootmobielentocht sturen aan:: info@profrondezevenbergen. U kunt zich ook aanmelden bij Stelcomfort, Campagneweg 1, 4761 RM Zevenbergen, 0168-331300. [l]