ZEVENBERGEN - De afgelopen weken kenden we een ware zomerse periode. En hopelijk zullen de komende weken dat ook zijn. Dan ligt er gevaar op de loer!

Het gevaar van lui hangen in de stoel, watertje er bij en relaxen maar. En voor de sportliefhebbers is er ook genoeg te zien op de tv. Dat onderuit zakken in die stoel gunnen we iedereen, maar als dat inhoudt dat de broodnodige beweging in het gedrang komt, is dat niet aan te raden. Gelukkig is daar een fijne oplossing voor. U aanmelden voor een (proef)training bij Uurtje Actief! Daar kan iedereen op eigen niveau meetrainen/bewegen en langzaamaan de conditie weer bij spijkeren. We hebben altijd veel plezier tijdens ons uurtje. En even een tandje minder doen omdat het die keer gewoon niet anders gaat, daar zijn we allemaal aan gewend. Ook wordt er met het warme weer rekening gehouden. De trainingen worden aangepast en er staat water langs de lijn. Durft u het aan? Met ons meedoen? We kunnen zeker nog een paar leden gebruiken. We trainen de hele zomer door, ook al zijn er een paar leden op vakantie. U heeft de zekerheid dat de vereniging er altijd voor u is. U vindt ons op het veld van de honkbalvereniging aan de Westrand. Elke woensdagavond om 19:00 uur.

Wandelen
Onze wandelgroep gaat elke maandagavond om 19.00 uur een uurtje met elkaar kris kras door Zevenbergen lopen. In dat uurtje lopen we ongeveer 3,5 km. Het tempo is dus ook voor u zeker te volgen. We passen het altijd aan aan de omstandigheden en aan diegenen die meedoen die avond. Ook voor onze wandelgroep geldt: kom het gewoon eens proberen. Doordat we met elkaar zijn en we ontspannen wandelen vliegt dat uurtje altijd zo voorbij. We starten steeds op verschillende locaties. Kijkt u even naar onze kalender op onze website www.uurtjeactief.nl Daar leest u alle informatie. Bellen kan ook: Hetty Boeters 0624095240 of u stuurt een mailtje info@uurtjeactief.nl Stel het niet langer uit. U mist dan zo veel! Tot ziens. [l]