stapvoets door de waterbak
stapvoets door de waterbak Rian van Beers

ZEVENBERGEN - Op 8 september presenteert LR en PC Prinses Irene een open middag op haar terrein aan de KNIP gelegen (naast/achter het atletiek terrein van Groene Ster). Onze doelgroep is meisjes e/o jongens in de leeftijd van 5 jaar tot ca 14 jaar uit de regio Moerdijk.

Wat gaan we allemaal doen

Onderdeel 1 en 2: Kennismaking met pony power voor kids. Door doen, ervaren en leren, ontdekken hoe uniek je bent en wie je bent. Op een heel speelse manier met en van andere kinderen en pony’s leren. Aan de slag gaan met oefeningen met de pony’s. Onder leiding van twee equine assisted coaches Maddy en Kirsty en trainster Melissa.

Onderdeel 3: Mennen, onder leiding van Rosanne, vereniging-instructrice.

Onderdeel 4: Lange lijnen op een parcours lopen, toiletteren, poetsen en knuffelen o.l.v. de jeugdcommissie.

Aanvang clinic: 1e groep van 13.30 tot 14.30 uur; 2e groep van 14.30 tot 15.30 uur.

Kleding; lange broek, dichte schoenen of laarzen. Een cap is aanwezig of eigen cap.

Wij verwachten een grote opkomst. Om zeker te zijn van deelname aan een van de clinics en teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u mij tijdig te bellen (0168-325060) of een email te zenden (achrijnart@gmail.com) voor deelname.

Wat organiseren wij nog meer

Op ons terrein aan de Knip, iedere zaterdagmiddag afwisselend men, dressuur en/of spring les van 13.30 tot 15.00 uur. De lessen zijn gratis voor leden. Halloween en sinterklaas viering snertrit in december, filmmiddag en knutselen, nieuwjaarsborrel enz.

Ponypret instuif iedere woensdag van 14.30 tot 15.30 uur en op vrijdag van 15.45 tot 16.45 uur.

Regionale onderlinge dressuurwedstrijd op 6 oktober (zie website www.lrenpcprinsesirene.nl).

Diverse clinics o.a. pony power voor kids, en meer. Groomclinic op 20 oktober.

Tevens wil de Jeugdcommissie 1x per maand voor leden met en zonder eigen paard/ pony leuke en leerzame activiteiten organiseren zoals longeren, lange lijnen, spelletjes met en zonder pony's, knutselen.

Mocht je verder vragen hebben of informatie over genoemde activiteiten bel me 0163-25060, namens LR en PC Prinses Irene Anton Rijnart. [l]