MOERDIJK - Jeugd Toneel Moerdijk, JTM, bestaat gedurende 35 jaar en speelt heeft nog steeds een actieve rol binnen de kern Moerdijk en de omliggende kernen.

JTM wil een podium bieden voor de jeugd van 6 tot 15 jaar. Naast het plezier dat kinderen bij onze vereniging zullen ondervinden, wordt een actieve cultuur-educatieve taak absoluut niet geschuwd. JTM staat naast plezier ook voor respect, zorg veiligheid en culturele waarde. JTM ontwikkelt en stimuleert op een speelse manier de vaardigheden op het gebied van drama, expressie, zang, dans, bewegen, presenteren en acteren.

Voordat de opening van het seizoen 2018-2019 plaats gaat vinden, hebben wij eerst een inloopavond in het Multi Functionele Centrum, de Ankerkuil te Moerdijk aan de Steenweg 48. Iedereen die het leuk vindt om toneel te spelen of op de een of andere manier betrokken wilt zijn bij het JTM, heten wij van harte welkom op de inloopavond op woensdag 12 september vanaf 18:30 uur. We zien de jeugd graag binnen komen.

Indien je meer wilt weten over JTM, dan kun je altijd een email sturen naar jeugdtoneelmoerdijk@gmail.com. Jeugdtoneel Moerdijk, t.a.v. dhr. Pedro Mendes de Leon, Steenweg 83, 4781 AM Moerdijk (PO Box 30, 4781 AA Moerdijk), jeugdtoneelmoerdijk@gmail.com. [l]