Lobberanentoernooi zorgt voor superweek bij de Lobbelaer

ZEVENBERGEN - Soms zeggen een paar woorden meer dan een heel verhaal. Zondag, na afloop van een sportieve en uiterst gezellige week op het park van de Lobbelaer, trakteerde een deelnemer de Lobberanencommissie op de opmerking :”Dit toernooi verdient simpelweg nog veel meer deelnemers. Wat een organisatie, wat een gezelligheid. Super!” En met ruim 120 aanmeldingen was de commissie in het geheel al niet ontevreden.

Eef Sterk in zijn afsluitend praatje: “Overal kan je lezen dat de belangstelling voor toernooien terugloopt. En niet alleen bij tennis. Wij zijn daarom heel blij met een gelijk aantal deelnemers als vorig jaar.” Zondag werd na een copieus ontbijt met de finalisten 's morgens een week vol sportiviteit en bruisende gezelligheid op en naast de in uitstekende conditie verkerende banen, bij opnieuw zonnig weer, afgesloten met bloemen voor de finalisten en een loterij met prachtige prijzen. Ook dit jaar hadden hoofdsponsor van het toernooi Carla Franken met een prachtige tablet en Ron Bloks met een weekend voor vier personen in het nieuwe vakantiepark in Bemelen, voor mooie hoofdprijzen gezorgd. De middenstand en horeca in en buiten Zevenbergen hadden ook volop meegedaan, dus heel veel gelukkige winnaars vertrokken met een aantrekkelijk cadeau naar huis.

Om terug te komen op de gehele week, in één woord super. Geen onvertogen woord, volop heerlijk tennis, mooi weer, na de wedstrijden plankjes geleverd door Vera Buijs met heerlijke hapjes en volop gezelligheid op het terras. De dames van de commissie Ria Draijer, Ria Jonker, Toos Schulze, Anja de Rooij, An van de Rijt, Corrie van Kinderen en Carla Schreuders zorgden ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. Van de indeling van de wedstrijden tot de bitterballen was alles puik in orde. De vrijdagavond was dit jaar gepromoveerd tot satéavond. Toen bleek dat het iets rustiger was dan normaal, kwamen satébakkers George van Leusden en Henk Mallegrom zaterdag terug om de halve finalisten satétechnisch extra te verwennen. Een sportieve en feestelijke week dus bij de Lobbelaer en zoals winnaar HD5 /45+ Jeroen Kuyper meldde : “Nog nooit hier geweest, maar wat een grandioos toernooi. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!”

Van 27 augustus t/m 2 september vinden bij de Lobbelaer de clubkampioenschappen plaats. Iedereen is van harte welkom. De Lobbelaer kan zeker nog nieuwe leden gebruiken. Geef je op en kijk wat de mogelijkheden zijn om er via een proefperiode achter te komen hoe leuk tennis bij de Lobbelaer kan zijn. Ook voor de kinderen natuurlijk. Tot ziens bij de Lobbelaer, binnenkort met een gerenoveerd paviljoen en zeker bij het Lobberanentoernooi 2019.

GD8-45+ 1)De Vos/Schellevis 2)De Wit/Gorter

HD8-55+ 1)Van Aart/Damen 2)Wanders/De Wit (opgave)

DD7-45+ 1)Surewaard/Verpoorte 2)Draaijer/Mookhoek

DD7-55+ 1)Van de Rijt/Stoop-de Rooij 2)Dillisse-Goos/Van Kinderen

DD7-65+ 1)Dubbeld/Joosten 2)Jonker/Maas-Wammes

GD7-45+ 1)Verburgh/Leijs 2)Paulusse/Bogert

GD7-55+ 1)Vos/Stadelman 2)Gorter/De Rot

GD7-65+ 1)Van Overveld/Tak 2)Van der Horst/Frenkel

HD7-45+ 1)Ten Haaf/Hollemans 2)Christianen/Damen

HD7-65+ 1)Van den Broeke/Corstjens 2)Tak/De Veth

DD6-45+ 1)Huijser/Nootenboom 2)Lupescu/Smits (wo)

GD6-45+ 1)Peeters/De Klerk 2)Dries/Heesbeen

HD6-45+ 1)Heeren/De Rooij 2)Bouwer/Willemse

DD5-45+ 1)Bruijns/Van Waterschoot 2)Van Oosterhout/Vrins

HD5-45+ 1)Kuyper/Zanen 2)Bouwer/Willemse [l]