Bridgen in 'De Stad Klundert'.
Bridgen in 'De Stad Klundert'. J.M. Gerrits

KLUNDERT - Al 57 jaar bestaat er ook in Klundert een bridgeclub. Elke maandagavond werd er competitie gespeeld in het parochiehuis in de Oosterstraat.

Dit gebouw raakte buiten gebruik en daarom spelen we sinds januari 2018 in de voormalige katholieke kerk, genaamd "De Stad Klundert". Ik kan me nauwelijks voorstellen, dat er mooiere locaties zijn waar bridge gespeeld wordt dan in dit prachtige gebouw. Waar we het prima naar ons zin hebben! Wel zouden we graag zien, dat meer mensen deel zouden uitmaken van onze gezellige club. Als u eens een keer de sfeer wilt komen proeven, dan bent u van harte welkom op één van de maandagavonden in september. De bridgesport is erg leuk. Bovendien is het een kaartspel, waarbij je steeds alert moet zijn en het is een prima hersentrainer. We hopen, dat een aantal mensen het bridgen ook wil gaan leren. Om die reden wil BCK bij voldoende deelname een bridgecursus organiseren.
Heeft u er wel eens aan gedacht te gaan bridgen, dan is dit het moment. Wilt u verdere informatie, neemt u dan contact op met onze voorzitter, Gerda Vermeulen, tel. 0651544511 of met onze secretaris Conny Gerrits tel. 0622093780. Zij zullen u graag te woord staan. Hopelijk tot binnenkort! [l]