Voorbereiding Bont Gemauw 2019 begonnen

ZEVENBERGEN - De commissieleden Bont Gemaauw, dagen talenten op allerlei variété gebied uit, om zich op te geven voor de “Bont Gemaauw” editie 2019! Ook ervaren liefhebbers, maauwers met een echte op ut Zeuvebultelaand gerichte maauw en andere artiesten van de afgelopen Bont Gemaauw edities of van veul langer geleden, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom voor de inschrijving voor versie 2019.

De commissie Bont Gemaauw werkt vervolgens met deze aanmeldingen een totaal programma Bont Gemaauw uit in opdracht van Stichting Carnaval Zevenbergen. Aanmelden als deelnemer voor dit officiële Zevenbergs Bont Gemaauw leut spektakel van de SCZ, dat traditioneel altijd in de Borgh wordt gehouden 14 dagen voor de start van carnaval, kan via Stichting Carnaval Zevenbergen per mail info@carnavalzevenbergen.nl of bij een van de commissieleden van Bont Gemaauw. De opgave voor deelname moet je nu al doen. Aanmelding moet namelijk in de maand september binnen zijn. Het thema van de Bont Gemaauw editie 2019 is ook al bekend….. “Medisch centrum Z ”.

Beoordelen
Nadat de aanmeldingen in september bij SCZ binnen zijn gaat de commissie alle inzendingen beoordelen om weer een echt passend en wellicht ook weer, een verrassende carnavalsrevue Bont Gemaauw samen te stellen. Een programma met een gevarieerde opbouw met veel afwisseling is uniek gebleken in de hele regio en nu ook weer de doelstelling in het Zeuvebultelaand in 2019.
Technici voor licht en geluid en de decorbouwers hebben na september ruimschoots de tijd om de juiste ondersteuning op het podium per amateur artiest te realiseren. Wij roepen potentiële artiesten op om 4 dagen vermaak in 5 voorstellingen als een uitdaging aan te nemen en nu alvast in te schrijven. De presentatie van het Bont Gemaauw 2019 kan zodoende per deelnemend artiest maatwerk worden in de aankondiging van het totaal programma. Het podium in de “Vlakte” wordt omgetoverd tot een fantastisch herkenbaar “Zeuvebultelaands” decor zodat ook de sfeer van ingang tot podium afgestemd is op het thema Medisch centrum Z. Reserveer nu alvast de datums van de uitvoeringen in uw agenda voor weer een verse Bont Gemaauw editie in 2019: donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 februari. [l]