KLUNDERT - Op zaterdag 15 september opent gymnastiek-dans en sportvereniging Spido haar deuren van de gymnastiekzaal. Onze zaal kunt u vinden aan de Prins-Willemstraat 1A te Klundert. Vanaf 10.30 uur 's ochtends zijn er meedoe lessen en demonstraties voor jong en oud.

De demo´s en meedoe lessen duren de hele dag, dus als je zin hebt om te sporten zorg dan dat je erbij bent. Neem dan je sportkleding en gym-dansschoenen mee. Kijken mag natuurlijk ook als je voor de eerste keer komt. Deze openingsdag is zowel voor leden als niet-leden de hele dag gratis! Voor het publiek-opa´s oma´s papa mama, ooms tantes, buurman-vrouw, nichtjes neefjes is er ook de mogelijkheid om boven te kijken en een versnapering te nemen in onze clubruimte. Een kleine greep uit het programma´, Peuter- Kleutergym, streetdance, trampolinespringen, turnen, jazzdans en gymnastiek.
De dag start om 10.30 uur en zal rond half 4 eindigen. Voor het exacte schema en verder info kun je kijken de website www.spidoklundert.jouwweb.nl of via onze facebookpagina Spidoklundert. [l]