Gratis meedoen in Deto Muziekspeeltuin

KLUNDERT - Muziekvereniging Determinato uit Klundert gaat weer van start met nieuwe kindergroepen. Alle kinderen van de basisschoolgroepen 1, 2 en 3 zijn van harte welkom om gratis en vrijblijvend een paar keertjes mee te komen doen.

Aanstaande woensdag 5 september zijn de eerste lessen van de muziekspeeltuin en de muziekfabriek. De eerste periode worden deze twee groepen gecombineerd en hebben ze samen les van 16.00 tot 17.00 uur. Dit is om de week (op de even weken) in de muziekzaal van De Niervaert in Klundert.
Heb je belangstelling? Zou jouw kind het leuk vinden om samen met andere kinderen muziek te maken? Kom dan zeker een keertje kijken en meedoen. De kinderen kunnen dan zelf ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Alle kinderen vanaf vier jaar tot ongeveer zeven jaar zijn van harte uitgenodigd.
Meer informatie over de kindergroepen van Muziekvereniging Determinato Klundert is op te vragen bij Anjo van Tilborgh, telefoon/whatsapp 06-43694329 of via e-mail info@determinato.nl. [l]