ZEVENBERGEN - Op donderdag 13 september is Anita Bosker gastspreker bij Fotoclub Moerdijk. In haar fotografie zijn 3 elementen de basis: techniek, natuur en kunst.

Anita fotografeert met haar gevoel en een duidelijke visie. Ze durft buiten de standaard paden te treden. In haar workshops en cursussen heeft ze de missie om andere te helpen te leren over de natuur en het maken van mooie foto’s. Ze is er van overtuigd dat inspiratie overduidelijk voor iedereen anders werkt, maar één ding weet ze zeker: “Het komt niet vanzelf, je moet dingen zien, ruiken, horen, voelen, kortom je brein blijven prikkelen.”

Ze is ook echt een gastvrouw van het landschap, ze zet zich ook volledig voor de natuur in. Ze werkt actief samen met andere ondernemers om het gebied waar zij woont en werkt onder de aandacht te brengen. Op die avond zal zij laten zien hoe zij tot haar “perfecte foto” komt, haar manier van fotograferen, sfeer etc. Ook zal zij bepaalde onderdelen van techniek toelichten.

Kortom het belooft een interessante avond worden van een vrouw met passie voor fotografie, natuur en kunst.

De avond begint om 19.30 uur; plaats van handeling Theater De Schuur, Kerkstraat, Zevenbergen. Ook als u geen lid bent van de fotoclub bent u van harte welkom. Meldt u zich wel van te voren even aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De toegang is gratis. [l]