Donateursactie harmonie Oefening

STANDDAARBUITEN - Harmonie Oefening houdt vanaf vrijdag 21 september haar jaarlijkse donateursactie. Leden van de harmonie zullen vanaf vrijdag 21 tot en met vrijdag 28 september langs de deur komen met steunkaarten.

Een muziekvereniging heeft de nodige onkosten. Denk aan de aanschaf en onderhoud van instrumenten, de huur van de repetitieruimte en kosten van de dirigenten en muziekdocenten. De contributie van de leden en subsidie van de gemeente dekken dit helaas niet allemaal. De harmonie, die dit jaar 155 jaar bestaat, verzorgt jaarlijks een aantal concerten en ondersteund activiteiten als de intocht van Sinterklaas, de dodenherdenking en de aubade bij Koningsdag.

Met uw bijdrage zijn wij hopelijk in staat deze activiteiten ook de komende tijd te blijven ondersteunen, zodat u ons nog vele jaren ziet en vooral HOORT in Standdaarbuiten.

Daarnaast zoekt de harmonie nieuwe leden op bijna alle instrumenten. Zowel ervaren als beginnende muzikanten zijn welkom. Kom eens langs op vrijdagavond in De Standaert. Vanaf 19.30 uur repeteert daar het opleidingsorkest TMF en vanaf 20.30 uur het groot orkest.

Voor meer informatie over harmonie Oefening kijkt u op www.harmonieoefening.nl [l]