Wisselende resultaten voor KV Focus Korfbal

ZEVENBERGEN - Was er in het eerste weekend voor Focus 1 een overwinning te vieren, deze keer kwamen ze niet in het spel voor. Ze moesten het afleggen tegen het sterke Luctor 1 en ze werden met 17-3 afgedroogd.

Focus 2 moest aantreden tegen het veel te sterke DeetosSnel6, die hun eerste wedstrijd ook al met ruim verschil gewonnen hadden. De wedstrijd liep voor geen meter en in de 1e helft kwam Focus 2 er niet aan te pas. De ruststand was 0-8 in het voordeel van de bezoekers. In de tweede helft nam Deetos wat gas terug, maar de wedstrijd kwam niet in gevaar. Na het laatste fluitsignaal stond dan ook de 5-15 stand op het bord. Doelpunten van Focus werden gescoord door; Susan driemaal en Christine en Angelique elk eenmaal.

Een mooi resultaat behaalde zowel de Focus B1 als de Focus B2. Beide teams wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten en de Focus C behaalde een mooi gelijkspel tegen Conventus C.

Focus A1 moest in Westmaas hun meerdere erkennen in Oranje Zwart/De Hoekse A1.

Focus D1 verloor in Klundert van DSO D3 maar het verschil was niet zo groot als in hun eerste wedstrijd toen er met 19-0 verloren werd. Nu werd het 9-1 dus ze hebben zelf ook een doelpunt gescoord. Prima gedaan en ga zo door.

Uitslagen

DSO(K) D3-Focus D1 9-1

Conventus C2-Focus C1 6-6

Focus B2-Springfield B1 10-8

Focus 2-DeetosSnel 6 5-15

Scheldevogels B1-Focus B1                                                                 4-14

Oranje Zwart/De Hoekse A1-Focus A1                                         9-5

Luctor 1-Focus 1 17-3

Hopelijk laat het komende weekend wat betere resultaten zien.