Schrijf je snel in voor Open Moerdijk Scholentoernooi Badminton

ZEVENBERGEN - Al lijkt het nog erg ver weg maar het komt toch al snel dichtbij. Maar let op de inschrijftermijn loopt t/m 28 september 2018, dus schrijf je nog snel in.

Op woensdag 10 oktober organiseert Badminton Vereniging Groene Ster uit Zevenbergen het 6e Open Moerdijk scholentoernooi Badminton in sporthal de Borgh.
We beginnen om 13.00 uur en het toernooi is afgelopen om 17.00 uur. Alle kinderen in de groepen 5 t/m 8 van alle basisscholen in de Gemeente Moerdijk hebben via Meer Moerdijk een uitnodiging gekregen om zich in te schrijven. Ook kan je, je inschrijven via de website van Meer Moerdijk.

Inschrijfformulier
Wat moet je precies doen. Bij de ene school hebben de kinderen het inschrijfformulier via de mail of de nieuwsbrief gekregen andere scholen hebben het formulier misschien uitgeprint en het aan jullie uitgedeeld. Hoe je hem hebt gekregen maakt eigenlijk niet zoveel uit, als je hem op papier hebt, vul hem dan in en lever hem in bij je meester of juf.
Heb je hem digitaal gekregen, vul hem dan in en stuur hem via de mail naar jeugd@badmintongroenester.nl , maar doe dit uiterlijk vrijdag 28 september 2018.

Toernooi
Wat gaan we doen met het toernooi. Alle kinderen die zich hebben ingeschreven melden zich om kwart voor 1 bij de wedstrijd tafel waarna we om 13.00 uur gaan starten met een warming up. Daarna worden de kinderen verdeeld over de banen in hun eigen leeftijd/groep klasse. Dan beginnen we met het spelen van de partijtjes. Je komt iedere keer met iemand anders op de baan te staan en verdient dan samen de punten en die punten komen dan bij jou eigen puntentotaal te staan. Zo komen we aan het einde van het toernooi te weten wie de beste jongen of het beste meisje is per groep en alles bij elkaar weer opgeteld geeft dan aan welke school met de Wisselbeker naar huis gaan. Twee jaar geleden was dit de Regenboog uit Zevenbergen maar misschien is het dit jaar wel jou school!!!!
Dus, heb je na het lezen van dit stukje, zin gekregen om met ons mee te doen, schrijf je dan snel in en zorg dat het snel bij je meester of juf komt of bij ons in de mailbox, uiterlijk 28 september. Doen Hoor!!!! En dan zien we jou op woensdag 10 oktober in sporthal de Borgh om er met z’n allen een fantastisch toernooi van te maken. [l]