Uurtje Actief staat voor méér bewegen

ZEVENBERGEN - Bewegen kan iedereen.Maar soms ontbreekt de moed om er aan te beginnen. Uurtje Actief wil u helpen bij het uitvoeren van uw plannen, zodat u het niet alleen hoeft te doen, maar gesteund voelt door medestanders.

Onze oefeningen zijn leuk, afwisselend en voor iedereen uitvoerbaar. U beleeft bij ons veel plezier tijdens het bewegen en wij hebben er plezier in om dat samen met u te doen. Komt u ook? Stel het niet langer uit. Wij trainen op woensdag nog even buiten (Westrand 11, veld van Seven Hills) lekker in de frisse lucht. Binnenkort (op 24 oktober, 19:00 uur) verhuizen we onze trainingen naar de kleine zaal van De Borgh!

Scootmobiel Actief

Onze eerste najaarstoer was, mede door het goede weer, een groot succes! Onze deelnemers waren nieuwsgierig geworden en reden met veel plezier onze tocht. Iedereen keek terug op een heerlijke ochtend en de meningen waren unaniem. De volgende toer doen wij in elk geval weer mee.

Wilt u op maandagochtend 22 oktober ook meerijden? We starten om 10:30 uur bij het Gemeentehuis! We vragen een kleine bijdrage voor de koffie of thee. Het is fijn als u zich tevoren even opgeeft bij Hetty Boeters tel. 0624095240. Als de tocht door bijvoorbeeld slecht weer geen doorgang kan vinden wordt u op tijd gebeld.

Informatie

Alle informatie over onze unieke vereniging kunt u vinden op onze website www.uurtjeactief.nl en wilt u toch liever persoonlijk contact: info@uurtjeactief.nl of bel Hetty Boeters.[l]