KTV van Polanen is op zoek naar oud-leden

KLUNDERT - Dit jaar bestaat onze tennisvereniging K.T.V. van Polanen 50 jaar, om precies te zijn op 8 november, dan is het precies 50 jaar geleden dat onze tennisvereniging is opgericht door onder andere Joop Slagter.

Het is dit jaar dan ook een jubileumjaar met allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo is er al een heel leuke sportieve tennis dag geweest, waarbij speciale facetten van het tennisspel werden gespeeld. Zoals daar waren:

Plaatjes tennis: gespeeld werd met een zachte tennisbal, waarbij de speler altijd met 1 voet op een plaatje moest blijven staan.

Blindtennis: ook met een zachte tennisbal, waarbij door middel van een ondoorzichtig hoog net de tegenstander en de andere helft van het speelveld niet zien waren.

Hit the clown: raak de clown of sla de bal door zijn mond met een heel groot racket.

Buckettennis: probeer zoveel ballen in een emmer te staan.

Voor de kleintjes werden frietjes met een lekkere snack geserveerd en de grote konden aanschuiven voor een barbecue.

Promotiefilm

Op de braderie hebben we gestaan met een stand om onze tennisvereniging aan te prijzen door middel van een promofilm. Je kon er hard serveren, lootjes kopen, het aantal ballen raden die in een winkelwagentje lagen, en voor de helft van de prijs lid worden tot het einde van het jaar. De braderie actie heeft een leuk bedrag opgeleverd en een aantal nieuwe leden.

Daarnaast zijn een aantal toernooien, die elk jaar op het programma staan, voorzien van een jubileum bidon om weg te geven aan de deelnemers.

Zo kan er ook nog steeds een jubileumshirt besteld worden.

Glow in the Dark

Het eerst volgende evenement wat op het programma staat is: Glow in the Dark.

Bij Glow tennis - ook wel Neon tennis, Glow-in-the-dark tennis of Blacklight tennis genoemd - speel je tennis in het donker. Hierbij zijn de baan, het net, de rackets en de spelers verlicht door middel van UV licht (blacklight). Je kunt je wel voorstellen dat dit een geweldige ervaring is!

Glow In The Dark wordt op zaterdag 27 oktober georganiseerd en begint om 19.00 uur, en is voor jong en oud!

Jubileumfeest

Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een spetterend groot jubileumfeest in De Stad Klundert op zaterdag 10 november. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en kan genoten worden van muziek van feestband Mannen van de Straat, vanaf 20.00 uur. Deze feestavond is voor alle senior leden met hun partners en oud-leden.

Oud-leden willen we graag oproepen om zich kenbaar te maken.

Bent u een oud-lid of kent u een oud-lid die op deze avond van de partij wilt zijn dan kan men zich opgeven door een mailtje naar jubileum@ktv-vanpolanen.nl te sturen. [l]