Uurtje Actief op weg naar...

ZEVENBERGEN - Een actieve toekomst. Dat is waar wij als vereniging aan werken. We willen er zijn voor onze medemens die wel graag meer zou willen bewegen maar niet weet hoe daarmee te beginnen. Het klinkt zo naar als er gesproken wordt over een beperking. Wat is een beperking dan eigenlijk. Het wordt al snel geassocieerd met tekortkoming. Maar dat een beperking iets is waar we allemaal mee te maken hebben of krijgen realiseren we ons vaak niet.

Bij onze vereniging kun je met elke beperking terecht. Bijvoorbeeld je wordt ouder en kunt de trap niet meer met twee treden tegelijk oprennen. Dan ben je dus al beperkter in je mogelijkheden. Maar het kan ook zijn dat jij diegene bent die getroffen wordt door een aandoening, ziekte, syndroom. Dan kun je vaak ook niet meer alles. Maar je wilt wel zo gezond mogeijk bezig zijn en het liefst ook nog in een gezellige omgeving. In zekere mate zijn we dus allemaal beperkt. En wij zijn de vereniging die voor alle mensen die die beperking ook zo ervaren. Bij ons kun je meedoen op je eigen niveau. Want elke beperking is anders. Durf het onder ogen te zien en neem de belangrijke stap om jezelf de beweging te gunnen.

Scootmobiel Actief Toer

Volgende week in het zover. Op maandag 22 oktober as. om 10:30 uur verzamelen we bij het Gemeentehuis om de tweede toer van dit najaar te gaan rijden. De eerste was een groot succes. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze toer mee te doen. Aan de toer zelf zijn geen kosten verbonden. Alleen aan het kopje koffie of thee wat we aan het einde van de toer in ons clubhuis nuttigen hangt een bescheiden prijskaartje.

Doet u ook mee? Geef jezelf op bij Hetty Boeters op tel. 06-24095240 of via onze email: uurtjeactief@gmail.com. Natuurlijk mag u ook op het laatste moment nog bij ons aansluiten. Bij slecht weer wordt de tocht uitgesteld. Als u zich tevoren heeft aangemeld wordt u daarover op tijd geïnformeerd. [l]