WILLEMSTAD – Alle teams van tafeltennisvereniging Witac’89 behaalden een overwinning. Team 1 boekte ruime winst op gedoodverfd kampioen, team 2 en 3 klimmen naar de 2e plaats.

In Etten-Leur tegen Tanaka 5 boekte team 1 een niet verwachte maar zeer gewenste zege tegen de koploper, 3-7. Eens te meer bijzonder omdat met een invaller uit team 3 gespeeld werd. Rinus Huybregts en Cor Bom verkeerden in uitstekende vorm en wonnen al hun wedstrijden en het dubbelspel; de tegenstanders hadden niet veel in te brengen. Invaller Yoran van der Zwaag uit team 3 (2 klassen lager) deed zijn best, behaalde enkele mooie punten, maar verloor toch afgetekend.

Overige teams
Tegen ODT 9 in Roosendaal behaalde team 2 een ruime overwinning. Arhur Baalman, Ray van Ginneke en Kees Heijstek boekten elk 2 overwinningen, zij verloren echter allen van dezelfde speler. De winst in het dubbel van Arthur en Kees zorgde voor de eindstand 3-7 in het voordeel van Witac. Met dit resultaat klimt het team naar de 2e plaats.

Team 3 deed heel goede zaken door van de directe concurrent Tanaka 7 met 4-6 te winnen en daardoor op te schuiven naar de 2e plaats. Yoran van der Zwaag had een drukke avond, want ook in zijn eigen team speelde hij en boekte eerst een zwaar bevochten en daarna een ruime zege. Michel Wessels won tweemaal ruim en verloor ternauwernood zijn 3e partij in 5 games. Tijmen van der Zwaag won zelfs een game met 0-11! en ook die partij. In zijn laatste wedstrijd was het tot het einde spannend, in de 5e game verloor hij echter alsnog door een ‘sorry’bal van de tegenstander. Michel en Tijmen wonnen het dubbelspel, weliswaar in 3 games, maar niet gemakkelijk. [l]