Jim van Rosmalen kampioen!
Jim van Rosmalen kampioen! JV zevenbergen

Jim van Rosmalen Zuid-Nederlands kampioen Judo -8 jaar

ZEVENBERGEN - Zondag 14 oktober stonden de Zuid-Nederlandse kampioenschappen in Gilze op de kalender. Een aantal judoka's van Judo vereniging Zevenbergen waren geselecteerd om hier aan mee te doen.

Claudia Roubos, Maikel van Slochteren, Jeffrey van Slochteren en Jim van Rosmalen moesten al heel vroeg aanwezig zijn in Gilze. Zij deden mee in de eerste ronde -8 jaar en -10 jaar. Claudia heeft goed gestreden maar haar tegenstanders waren haar te snel af. Helaas geen prijs voor Claudia. Maikel heeft 2 wedstrijdjes mooi gewonnen en heeft daarmee de bronzen medaille mee verdiend. Jeffrey had het lastig in zijn poule maar mocht wel de zilveren medaille in ontvangst nemen. Jim van Rosmalen was deze ochtend zeer goed in vorm en wist 4 partijen met ippon te winnen. Dit maakte Jim Zuid- Nederlands Kampioen en de gouden medaille was voor hem.
In de middag waren Tyn van Rosmalen, Sebas Bol, Julia Roubos aan de beurt in de categorie -12 jaar.
Tyn zat in een hele grote poule en moest hard werken. Hij scoorde een prachtige ippon met een zeer goede gecombineerde worp. Helaas geen prijs voor Tyn vandaag. Julia en Sebas hadden het ook zwaar in hun poule. Hun tegenstanders waren net een maatje te groot.

Info
Al met al een geweldige en leerzame dag voor onze judoka's van Judo vereniging Zevenbergen. Op naar het volgende toernooi!
Wilt u meer weten over onze vereniging of gratis proeflessen volgen. Kijk dan eens op onze site: www.jvzevenbergen.nl voor meer informatie. [l]