DSO vergeet te winnen van Scheldevogels

KLUNDERT - DSO 1 vergeet te winnen van Scheldevogels DSO 1 heeft op bezoek bij Scheldevogels net niet gewonnen.

In een spannende, doelpuntarme wedstrijd wist de ploeg uit Bergen op Zoom in de laatste minuut de gelijkmaker binnen te schieten en daardoor eindigde de wedstrijd in 10-10. Voor DSO voelde dit als onnodig puntverlies. DSO begon uitstekend aan de wedstrijd. Het tactische plan om de dames van Scheldevogels lam te leggen werkte goed. Het lukte DSO echter niet om meteen een heel groot gat te slaan en dat werd de ploeg later fataal. Verdedigend stond het dus als een huis, maar aanvallend liep het nog niet geweldig. Los van de plaatsfouten en de ongelukkige rebound was het schotpercentage erg laag. Dit bleef de gehele wedstrijd zo, waardoor Scheldevogels steeds kon aanhaken.
Net voor de rust pakte de thuisploeg zelfs een voorsprong, maar de stand werd na rust door DSO al snel gelijkgetrokken. DSO had vervolgens het beste van het spel maar verzuimde door te drukken. Met nog zo'n 8 minuten te gaan was het 9-10 voor DSO en die stond stond dus tot de laatste minuut op het scorebord. Erg zonde dat de wedstrijd daar niet werd beslist. Eindstand 10-10. DSO blijft daardoor, net als Scheldevogels, steken in de middenmoot.
De laatste 2 wedstrijden voor de zaalcompetitie zullen voor DSO gaan bepalen of het omhoog of omlaag moet kijken. Volgende week speelt DSO thuis tegen Blauw Wit om 16:00 uur.