Kampioen hoofdklasse Tv de hoop heren 1.
Kampioen hoofdklasse Tv de hoop heren 1. Onbekend

Kampioen tv de hoop kraakt maar breekt niet

NOORDHOEK - 19 oktober, vol spanning staat de wedstrijd te beginnen om het kampioenschap in de hoofdklasse tussen de heren van TV De Hoop en LTC De Zoom uit Bergen op Zoom. Met een punt voorsprong heeft De Hoop betere papieren en heeft aan een gelijkspel genoeg.

De eerste wedstrijd kunnen Jan en Martijn helaas geen potten breken, deze gaat door goed en aanvallend spel met 3/6 6/7 naar de tegenstander.

De tweede dubbel staan Richard en Danny snel met 5-2 achter in de eerste set. Knap komen zij terug in de set tot 5-5, helaas gaat deze set met 7/5 verloren en de tweede set loopt de Zoom door naar 6-3.

Na twee wedstrijden staat het 2-0 voor de Zoom en lijkt de spanning de Hoop teveel te worden.

In het achterhoofd wetende dat de Zoom de sterkste dubbel op 3 zal zetten nemen we de beslissing dat Danny en Martijn op drie gaan spelen en Maurice met Richard op 4. De zoom heeft nog maar 1 punt nodig om zich kampioen te kronen.

De laatste dubbels gaan de baan op, de spanning stijgt. Kan de Hoop nog terug vechten?

De derde dubbel gaat de gehele set gelijk op, met rally's met meer dan 25 slagen en geweldige punten loopt deze set uit op een teibreak. Hierin spelen Danny en Martijn genadeloos. Elk punt tot het gaatje en trekken ze de eerste set eruit.

Ondertussen is de vierde dubbel ook uitgelopen op een tiebreak, Richard en Maurice komen hierin 6-1 voor, De Zoom komt terug tot 6-5 maar maakt dan een makkelijke fout! Eerste set ook hier naar De Hoop. Kan het dan toch nog?

Martijn en Danny staan ondertussen 5-2 achter in de tweede set, vechten zich terug tot 5-4 maar moeten de set aan De Zoom laten. 1-1 in sets beginnen ze aan de super tiebreak! Spanning loopt hoog op, en worden hier en daar wat ballen gemist. Tot 6/6 loopt het gelijk. Dan slaan Martijn en Danny een gat naar 9-6 en winnen uit eindelijk met 10-8!

Richard en Maurice zijn ondertussen na een 4-1 achterstand terug gekomen en staan 5-4 voor met Richard aan service. Richard weerstaat de druk en serveert de wedstrijd uit! Met dit punt eindigt de wedstrijd in 2/2 en mogen de heren van De Hoop zich kampioen noemen! Een ongekende prestatie voor het kleine TV De Hoop!

Wat een spanning en sensatie, wij als team willen iedereen bedanken voor de support!

Heren, als captain ben ik trots op het team en wil ik jullie bedanken! Bedankt Maurice, Jan, Niels, Richard en Danny voor wederom een geweldige prestatie! Martijn kouters, captain.[l]