Gezamenlijke repetitie orkest en koren.
Gezamenlijke repetitie orkest en koren. Anjo van Tilborgh

Live genieten van Hits uit de Top 2000

KLUNDERT - Heb je toevallig niets te doen op zaterdagavond 27 oktober dan is het muziekspektakel getiteld Hits uit de Top 2000 van harte aanbevolen. Leuke tip voor een geweldig avondje uit in Klundert.

Deze avond krijgen bezoekers een show voorgeschoteld met muziek, koren, solisten, dans en coverband waar tijdens het programma verschillende verrassende combinaties gemaakt zullen gaan worden: orkest met zangeres en backing vocals, koor met orkestbegeleiding, dansacts op diverse nummers, samenwerking met orkest en band enz. Alles compleet met spectaculaire lichtshow.
De sporthal van De Niervaert in Klundert wordt omgebouwd tot een groots muziektheater voor deze muzikale showavond. Het publiek zal in een sfeervolle ambiance getrakteerd op allerlei hits uit de Top 2000.

Kern overschrijdend
Het is echt een kern overschrijdend muziekspektakel door de samenwerking van verenigingen uit Klundert, Fijnaart en Zevenbergen. Het is namelijk een gezamenlijke organisatie van Muziekvereniging Determinato Klundert, gemengd koor Zezam uit Zevenbergen en De Parel Vocal Group uit Fijnaart. Samen hebben deze drie verenigingen één productieteam samengesteld die deze bijzondere happening organiseert.
Behalve de drie organiserende verenigingen wordt er ook meegewerkt door de Klundertse vocaliste Marieke Ewoldt, Balletstudio Tamara uit Zevenbergen en Feestband De Mannen van de Straat uit Fijnaart. Famous Audio Moerdijk zorgt voor de geluidstechniek, de speciale lichtshow en de videobeelden.
Op het programma een heleboel geweldige hits uit de Top 2000. Diverse songs zullen de revue passeren, zoals van Pink, Golden Earring, Anouk, Guus Meeuwis, The Eagles, Adele en natuurlijk de hit aller tijden Bohemian Rhapsody van Queen.
De algehele muzikale leiding van deze show is in handen van Ronald Harmsen, dirigent van het fanfareorkest van Determinato. De presentatie zal gedaan worden door Renske Littooij.

Afterparty
De Mannen van de Straat zullen tijdens show al iets van zich laten horen, maar verder zullen zij zorgen dat er een geweldige afterparty zal zijn. Met hun feestelijke, gezellige en gevarieerde repertoire zullen zij er ongetwijfeld ook na afloop van het concert een feestje van maken!
Het belooft dus een gigantische happening te worden in een compleet als theater omgebouwde sporthal De Niervaert.

Kaarten
De kaarten worden in de voorverkoop aangeboden op verschillende adressen. In Klundert te koop bij Primera Van den Berge, in Zevenbergen bij Arno’s Jeanscenter en in Fijnaart bij Drogisterij Sebastian.
De kaartverkoop gaat hard, dus wil je er bij zijn, zorg dan dat je snel kaarten koopt via een van de voorverkoopadressen. Of vraag om reservering via info@determinato.nl. [l]