54e onderlinge vogeltentoonstelling vv De Polderzanger

FIJNAART - Ook dit jaar houdt vogelvereniging de Polderzanger hun jaarlijkse onderlinge tentoonstelling. Er zijn deze keer 218 vogels ingeschreven door 12 leden. Zij hebben het hele kweekseizoen weer veel tijd en energie gestoken in hun vogels in een poging om ook dit jaar weer mooie exemplaren te kunnen tentoonstellen.

Dit doen ze natuurlijk niet zomaar want er zijn weer mooie prijzen te winnen met de algemeen kampioen 2018 als hoogste titel. Voor een aantal leden is een kleine opwarming voor januari 2019 want dan worden in Zwolle de wereldkampioenschappen 2019 gehouden en ook enkele leden van vv de Polderzanger hebben aangegeven hier graag aan mee te willen doen.
Uiteraard is deze tentoonstelling niet alleen bedoeld voor leden van de vereniging. Ook U mag een kijkje mogen nemen bij onze bescheiden maar leuke tentoonstelling waar allerlei fraaie siervogels te zien zullen zijn in allerlei vormen en kleuren. Iedereen is welkom, ook de kleinste vogelbewonderaars onder ons. Bent u geïnteresseerd in kooivogels? Heeft u een vraag? Er loopt altijd wel iemand rond die u van alles kan vertellen. En het mooie is: de toegang is geheel gratis! Openingstijden: vrijdag 23 november 20.00-22.00 uur, zaterdag 24 november 10.00-20.00 uur in De Graanbeurs, Kadedijk 6, Fijnaart. [l]