Uitvaartverzorging Van Haaften is in de persoon van Kees Smit vanaf november ook actief in Willemstad.
Uitvaartverzorging Van Haaften is in de persoon van Kees Smit vanaf november ook actief in Willemstad. Foto:

Uitvaartverzorging Van Haaften breidt uit in Willemstad

WILLEMSTAD - Met ingang van 1 november heeft Uitvaartverzorging Van Haaften zich ook in Willemstad gevestigd. Het familiebedrijf was vanuit de vestiging in Dinteloord al actief in en om Willemstad, maar in de persoon van Kees Smit wordt de dienstverlening nog verder uitgebreid.

De 56-jarige uitvaartverzorger maakt zoveel mogelijk gebruik van de faciliteiten in zijn woonplaats Willemstad, waaronder het mortuarium in 'De Gaard'.

Uitbreiding

Uitvaartverzorging Van Haaften zocht uitbreiding van het werkgebied en toen Loek Oostrum daar met Kees Smit over in gesprek kwam ging het balletje aan het rollen. "Ik heb onlangs zelf de dood echt in de ogen gezien en ben me daardoor ook meer in het levenseinde en alles daaromheen gaan verdiepen. Na een aantal zware operaties ben ik door het oog van de naald gekropen. De zorg van mijn vrouw, de kinderen, ons kleinkind en de steun van de mensen uit Willemstad, hielden mij op de been", stelt Kees.

Weer op de been

Hij is inmiddels weer helemaal opgeknapt en is ook weer actief als ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Steenbergen. "Vanuit die functie ben ik gewend aan het ceremonieel en spreken in het openbaar. Ik stel me van nature graag gedienstig op en houd er van om dingen voor elkaar te krijgen. Bij mijn werk als uitvaartverzorger kan ik al die kwaliteiten en ervaring natuurlijk prima gebruiken."

Mooie stap

Vader, zoon en schoondochter Oostrum sluiten zich hier graag bij aan. "Wij vergroten met onze dienstverlening vanuit Willemstad niet alleen ons werkgebied met de hele gemeente Moerdijk, we krijgen er met Kees ook een integere en betrokken uitvaartverzorger bij. Deze uitbreiding en versterking van onze organisatie is in alle opzichten een mooie stap." besluit uitvaartondernemer Fred Oostrum.

Kijk voor meer informatie op www.uitvaartvanhaaften.nl of bel 0168-786316. [l]