Koppositie weg voor Witac'89 1

WILLEMSTAD - Team 1 van tafeltennisvereniging Witac’89 leed een gevoelige nederlaag, team 3 won en houdt uitzicht op de 2e plaats.

Tegen de gedoodverfde kampioen The Back Hands 5 kon Witac’89 1 in St Willebrord geen vuist maken en verloor met 7-3. Rinus Huybregts begon goed met een mooie overwinning en boekte later nog een overtuigende zege. Invaller uit team 2, Arthur Baalman, boekte met goed aanvallend en bekeken spel één overwinning. Cor Bom kon het snelle spel van de jeugdige tegenstanders niet bijbenen en verloor driemaal, het dubbel van Cor en Rinus ging in 5 games verloren.

In Breda speelde team 3 tegen Belcrum 14 en won met 3-7. Yoran van der Zwaag wist zijn eerste 2 partijen met goed verdedigend spel na spannende wedstrijden te winnen en zijn derde partij won hij gemakkelijk. Desiree Nieuwkoop won tweemaal, in haar 3e partij kon zij het net niet bolwerken. Dulon Gerdes boekte een zwaar bevochten overwinning. Het dubbelspel werd door Desiree en Dulon gemakkelijk gewonnen. Door dit resultaat zijn de kansen om op de 2e plaats te eindigen gestegen en dus de mogelijkheid om een promotiewedstrijd te spelen op vrijdag 7 december.[l]