Doe ook mee aan de kwartet spaaractie van KOK/ Winkelen in de Klundert.
Doe ook mee aan de kwartet spaaractie van KOK/ Winkelen in de Klundert. Foto:

Spaaractie Winkelen in de Klundert

KLUNDERT - Het KOK/ Winkelen in de Klundert heeft dit jaar wel een hele leuke spaaractie bedacht. We gaan KWARTETTEN! En hoe leuk is het om dat te doen met 100 speelkaarten met afbeeldingen uit uw eigen gemeente Moerdijk.

Vanaf 12 november t/m 23 december ontvangt u bij besteding van elke €10,00 een setje van twee kwartetkaarten bij de deelnemende winkeliers. Er zijn in totaal 100 verschillende kaarten dus 25 kwartetten te sparen met afbeeldingen uit alle kernen in de gemeente Moerdijk. Bewust is deze keuze gemaakt om het zo interessant mogelijk te maken voor de regio om te gaan sparen.
Monumenten in Klundert, evenementen in Fijnaart, Haven in Zevenbergen, Water in Willemstad, kernen vanuit de lucht, buurtschappen maar ook complete kwartetten van Noordhoek, Moerdijk, Langeweg, Heiningen, Helwijk, Standdaarbuiten en Zevenbergschen Hoek.
De hele gemeente is in beeld gebracht met omschrijvingen van elk onderwerp op de kaart. Dit kwartet is op deze manier ook een leuk en leerzaam spel waarbij de spelers heel veel over hun woonomgeving te weten komen.
Bij het kwartet hoort ook een mooi bewaardoosje. Dit is apart te koop of verkrijgbaar met punten van de winkelpas.

Spaart u mee
Ongetwijfeld heeft u na alle decemberaankopen dubbele kwartetkaarten. Op 29 december is er een ruilmiddag. De deuren van de Klundertse winkels staan wagenwijd open! U bent van harte welkom, spaart u mee?? [l]