WILLEMSTAD - Het eerste team van tafeltennisvereniging Witac’89 heeft de najaarscompetitie 2018 afgesloten als vierde op de ranglijst.

In Hoogerheide delfde Witac 1 tegen Hotak’68 het onderspit met 7-3. Cor Bom zegevierde eenmaal in het enkelspel. Piet van Beers wist in vijf games eveneens een enkelspeloverwinning uit het vuur te slepen. Samen boekten Cor en Piet ook een overtuigende zege in het dubbelspel. Invaller Arthur Baalman begon de wedstrijd erg ongelukkig met een 13-11 nederlaag in de vijfde game. De overige tegenstanders bleken helaas een maatje te groot deze avond.

Witac 3

In Steenbergen speelde het derde seniorenteam van Witac tegen de koploper TCO. Met een goed resultaat had Witac lijstaanvoerder kunnen worden, maar het werd helaas een enorme deceptie. TCO bleek een meedogenloze tegenstander en gaf tegen Witac helemaal niets weg. Desiree Nieuwkoop, Yoram van der Zwaag en Jan van den Broeck waren in deze wedstrijd tegen geen enkele speler van TCO opgewassen. Ook het dubbelspel was een prooi voor TCO (eindstand 10-0).[l]