ZEVENBERGEN - Ons bereikte al meermalen de vraag of Uurtje Actief Wandelen ook overdag actief is. Om aan die vraag te voldoen en omdat er genoeg belangstelling voor is zijn wij afgelopen vrijdag gestart met een wandelgroep op vrijdag.

We starten om half 11 bij het Gemeentehuis. We lopen ongeveer een uur en leggen dan rond de 4 km af. Heeft u ook belangstelling om overdag met ons mee te wandelen kom dan gerust eens meedoen. Het verplicht u tot niets.

Training

Het wekelijkse trainingsuurtje wordt enthousiast bezocht door onze leden. De steeds wisselende oefenstof en de verrassende spelvormen zijn voor iedereen uitvoerbaar. En zo nodig passen wij het ter plekke aan aan de mogelijkheid van onze deelnemers. Wat ook een belangrijke factor is is de gezelligheid, het gezamenlijke motivatie effect en het sociale kopje koffie of thee na de training. Zeker in deze donkere dagen van december is het fijn onder gelijkgestemde mensen te zijn. U wordt van harte uitgenodigd om vrijblijvend eens mee te doen. En leeftijd speelt geen rol. Dus laat u niet weerhouden. U bent welkom op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur in de kleine sportzaal van De Borgh. Oja, u heeft geen speciale kleding nodig!

Scootmobiel Actief

De laatste toer in november werd gereden in prima omstandigheden. Er stond wel een koude wind maar met de juiste kleding en handschoenen was het prima te doen. Een aantal geïnteresseerden waren door omstandigheden verhinderd om mee te rijden maar de gezelligheid was er niet minder om. Ook met een kleine groep kun je veel plezier hebben! En de koffie/thee na afloop smaakte weer prima!

Vrijwilligers bedankt!

Onze feestavond van 17 november was een groot succes! Om ieders inzet voor de vereniging in de spotlights te zetten was er door de nevenactiviteitencommissie een hele gezellige avond georganiseerd. De taart en hapjes , klaargemaakt door de leden zelf, werden met veel genoegen verorberd. En in het licht van “allemaal bedankt” gingen alle leden met een prijs naar huis!

Wilt u ook eens rondkijken bij onze club? Wilt u wandelen, rijdt u in een scootmobiel, vindt u meefietsen leuk of gaat uw belangstelling uit naar onze training waarbij u op uw eigen niveau een uurtje gezond beweegt? Bel dan even naar onze contactpersoon Hetty Boeters op 06-24095240 of mail ons uurtjeactief@gmail.com. En natuurlijk kunt u op onze website alles nog eens lezen: www.uurtjeactief.nl. [l]