Expositie Fotoclub Moerdijk

18:00 | Gemeentehuis Moerdijk

Tot 10 december presenteert Fotoclub Moerdijk in het gemeentehuis van Moerdijk, Pastoor van Kessellaan 15 in Zevenbergen, een selectie van foto's die door de verschillende focusgroepen het afgelopen jaar zijn gemaakt. Focusgroepen zijn groepjes van hobbyfotografen die zich richten op specifieke fotografische onderwerpen, zoals natuur, objecten, mensen of algemene onderwerpen. De expositie geeft een mooi beeld van de veelzijdigheid van de fotoclub, één van de grootste fotoclubs van Nederland. De openingstijden zijn: maandag t/m donderdag: 08.30-17.00 uur, donderdagavond: 18.00-20.00 uur en vrijdag: 08.30-12.00 uur. Toegang gratis.

Maandag 3, dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 december

Inzameling

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Kleding, schoenen en kerst artikelen (stalletjes) zijn nu welkom en kunnen elke werkdag, tussen 9.00 uur en 12.00 uur, gebracht worden in het Bartholomeus Parochiehuis (naast de kerk) Markt 19 a, 4761 CE Zevenbergen, 168-323567. Steun ook onze kerkbijdrage. Opbrengst van de goederen gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Vrijdag 7 december

Bijeenkomst lotgenoten

13:30 | Pluspunt Serena

Bijeenkomst lotgenoten: Bent U uw partner verloren? Er is sinds kort een lotgenoten gespreksgroep in Zevenbergen. Wij bieden U een veilige omgeving waar aandacht en (h)erkenning is voor gevoelens, gedachten en ervaringen. De groep bestaat uit alleen maar lotgenoten. Het is geheel vrijblijvend en U kunt stoppen wanneer U dat wilt. U bent van harte welkom op onze eerstvolgende bijeenkomst op 7 december en wel van 13.30 uur tot 15.30 uur in: Pluspunt Serena, Zandberg 1, 4761 TW Zevenbergen.

Zaterdag 8 december

Kerstmarkt

11:00 | Nationaal Vlasserij Suikermuseum

Op zaterdag 8 december wordt van 11.00 tot 17.00 uur 'n kerstmarkt gehouden in het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum in Klundert. In een sfeervol aangekleed museum staan tussen de museumstukken diverse kraampjes opgesteld, waar van alles te koop aangeboden wordt, zoals kerststukjes, sieraden, glaskunst, kleding, knutselmaterialen, vogelhuisjes, streekproducten en nog veel meer. Voor de kinderen is er een gratis suikerspin en in de horeca is heerlijke erwtensoep en glühwein verkrijgbaar. De entree is gratis. Een bezoek is daarom zeker de moeite waard. Het museum vindt u aan de Stoofdijk 1A.

Kerst-bingo Oranje Garde

20:00 | De Niervaert

Zaterdag 8 december organiseert de Oranje Garde de laatste bingo avond van dit jaar. Een speciale avond, want aan het eind van de avond zijn al die mooie kerstprijzen bij de bezoekers terechtgekomen, misschien wel bij u. Wilt u een avond uit in een mooie kerstsfeer kom dan zeker aanstaande zaterdag naar de grote zaal van De Niervaert, Molenvliet 7 in Klundert. Wij garanderen u dan in elk geval een gezellige avond in een leuke kerstsfeer. Aanvang 20.00 uur.

Woensdag 12 december

Kerstviering Vrouwen van Nu

18:30 |

Op 12 december vieren de Vrouwen van Nu Zevenbergen de Kerst met een warm en koud buffet in Het Anker. Vanaf 18.00 uur is de deur open. Aanvang is 18.30 uur. Deze avond wordt opgeluisterd met een optreden van flamenco dans en gitaarmuziek "Vamos" uit Breda. De opbrengst van de kerstloterij gaat dit jaar naar de Stichting Alzheimer Nederland.