Winter Vestingdagen Willemstad op 14, 15 en 16 december. FOTO STICHTING WILLEMSTAD PROMOTIE
Winter Vestingdagen Willemstad op 14, 15 en 16 december. FOTO STICHTING WILLEMSTAD PROMOTIE Foto: Stichting Willemstad Promotie

Winter Vestingdagen Willemstad

WILLEMSTAD - Vanaf 14 december 2018 staat Willemstad drie dagen in het teken van Kerst. De vesting wordt omgetoverd in een winterstad.

In de vesting treft u een mooi opgezette Kerstmarkt met houten chalets en pagodetenten! Er staat op de Parade bij de haven een grote overdekte schaatsbaan, waar jong en oud van af kan glijden. Ook kan er gegleden worden van de reuzenglijbaan en kunnen de kinderen een rondje draaien in de carrousel. Op het podium op de Voorstraat wisselen coverbands en koren elkaar af.

Op vrijdag 14 december om 17.00 uur zal de voorzitter van Stichting Willemstad Promotie Arnold Birkhoff de Winter Vestingdagen openen, gevolgd met een kerstvoorstelling van het kindertheater. Er is vrijdag avond ook een lichtjesoptocht voor de kinderen, met een prijs voor degene die als mooist verkleed meeloopt. Op zaterdag treden de coverbands Funn en de Mannen van de Straat op op het podium. 's Avonds om 21.00 uur begint het discoschaatsen, natuurlijk met een DJ. Zondag sluit zanger William, bekend van Ik Hou van Holland, met zijn band The Fellas de Winter Vestingdagen knallend af.

Gelijktijdig zal er in het Arsenaal een Kerstmarkt worden georganiseerd en in de Koepelkerk zal er een show worden gegeven met als thema B!rth en L!cht waarin muziek met een lichtshow centraal zal staan. Om het geheel stijlvoller te maken zal er een arrenslee met Kerstmarkt door de vesting rijden. Voor extra informatie en deelname zie www.wintervestingdagen.nl of stuur een mail naar info@wintervestingdagen.nl.

Openingstijden:

Vrijdag 14 dec: 17.00-21.00 uur.

Zaterdag 15 dec: 11.00-21.00 uur.

Zondag 16 dec: 11.00-17.00 uur. [l]