TV de Hoop naar loterij NK tennis

NOORDHOEK - Van 10 tot en met 16 december wordt bij tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen a.d. Rijn de Nederlandse loterij NK tennis gehouden. Voorheen was dat in Rotterdam in het topsportcentrum. De titelhouders van 2017 waren R.Haase en C.Ewijk en bij het rolstoeltennis M.Scheffers en D.de Groot.

Dit toernooi is het decor voor de titelstrijd in zowel het enkel als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis. De complete top 4 is bij de mannen aanwezig: R.Haase, de gebroeders Griekspoor, en T.de Bakker. Bij de dames: R.Hogenkamp en L.Kerkhove. Ook de top van het rolstoeltennis is aanwezig. Wil je graag de toppers in actie zin dat kan tot en met donderdag gratis, voor de vrijdag zaterdag en zondag kan je al kaartjes bestellen of een passe-partout via internet van de KNLTB, hierbij is ook het dagprogramma te zien. Het adres is het tenniscentrum: Nieuwe Sloot, President Kennedylaan 1 in Alphen a.d. Rijn.
Als tennisliefhebber mag je dit toernooi niet missen. Voor inlichtingen kan ook bij Wim Nagtzaam, 't Reekje 3, Noordhoek 0168-403207. Dit toernooi kan door iedere tennisliefhebber bezocht worden. [l]