ZEVENBERGEN - Wegens het faillissement van de Drie Musketiers konden we ruim 3 maanden niet bowlen. Aan die periode kwam afgelopen vrijdag 7 december een einde nadat het nieuwe restaurant Vier Hoog Zevenbergen geopend was en we de gerenoveerde banen in gebruik mochten nemen.

Het restaurant is geschilderd en strak en modern ingericht. Een ware metamorfose! De bowlingbanen zijn gelukkig gebleven al is er wel iets veranderd. De banen zelf zijn nog dezelfde maar de machines die de pins na een worp weer terug op de baan zetten, zijn vervangen door machines waarin de pins aan touwtjes hangen. De pins vallen uiteraard wel om maar de touwtjes zorgen er voor dat de niet geraakte pins weer keurig worden teruggezet voor de volgende worp. Er is ook een nieuw elektronisch systeem geïnstalleerd waarop de scores worden bijgehouden. Nieuwe zitjes bij de banen zijn in bestelling en worden binnenkort geleverd. Al met al was het toch wel even wennen, zoals aan de uitslagen was te merken:

Baan 1: Mia Lokers 227 pins, Willem Wolvers 288 pins, Kor Fierens 302 pins.

Baan 2: Joke Kortsmit 321 pins, Nelie Hoeven 382 pins, Netty Nagtzaam 343 pins.

Baan 3: Machteld Hiensch 301 pins, Martha Rijnart 388 pins, Nel Anemaat 350 pins.

Baan 4: Arda Dielemans 275 pins, Wim Martens 344 pins.

Baan 5: Corry van de Sijde 364 pins, Jos Stoop 418 pins, Ton Kuipers 341 pins.

Hopelijk wennen we snel en gaat het volgende week al eer wat beter. We vinden het in ieder geval fijn om onze bowlingballen weer over de banen te zien vliegen. [l]