Klundert met goed gevoel winterstop in

KLUNDERT - Klundert heeft zich gerevancheerd van de blamerende nederlaag tegen Kogelvangers en stuurde Dubbeldam zonder punten terug naar huis. Het werd uiteindelijk 3-0 voor onze ‘tricolores’ en handhaafde zich zo keurig in de subtop.

Klundert nam zoals gebruikelijk het initiatief met degelijk verzorgd spel. Maar ook nu wist Klundert in de eerste helft weinig kansen af te dwingen tegen het volledig op tegenaanval spelende tegenstander. De beste kansen waren feitelijk nog voor de Dubbeldammers, maar de attent keepende Yoeri van Wingerden voorkwam erger.

Na de rust kwam Klundert halverwege de tweede helft aan de leiding. Een afgemeten voorzet van Luc den Hollander werd door Trevor Batenburg keurig binnengekopt. Dubbeldam moest hierna, wilde het nog wat bereiken, wat meer uit haar schulp komen, wat uiteindelijk dodelijk bleek voor Dubbeldam. Een fraaie combinatie tussen Steven Maggan en Grace Kitenge bracht Loïc Luzolo in stelling die de beslissing bracht door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Klundert kreeg steeds meer ruimte en een fraaie rush van Jeffrey van Wingerden bracht de bal uiteindelijk via Grace Kitenge bij Tim Buijs, wiens voorzet door Bas Schuurmans werd binnengekopt.

Zo sloot Klundert het jaar 2018 af met een degelijke overwinning en zal de competitie op 19 januari hervatten in en tegen Halsteren.

Opstelling: Yoeri van Wingerden, Jeffrey van Wingerden, Stefan de Ruiter, Trevor Batenburg (’78 Tim Buijs), Laszlo Boomaars, Bas Schuurmans, Steven Maggan, Grace Kitenge, Luc den Hollander, Loïc Luzolo (’84 Ramon Frijters), Youri van Laarhoven (’62 Peter van Wingerden).