Medailles voor Olympia bij eerste voorwedstrijd

KAPELLE - Voor de grootste groep meiden van Gymnastiekvereniging Olympia Kapelle was dit de 1e voorwedstrijd in Dinteloord. Wat hebben ze het fantastisch gedaan.

‘s Ochtends was het de beurt aan de jongste groep meisjes met het niveau Instap D2. Deze meisjes zijn nog maar 8 jaar oud.

Vol spanning en een beetje zenuwachtig begonnen ze aan hun 1e wedstrijd en hoe.

Keana Vlieland en Tess Koomen mochten een medaille mee naar huis nemen: Keana een zilveren medaille en Tess een bronzen.

Yinthe Neels eindigde net naast het podium met een 4e plaats. Noa van der Weiden werd knap 6e en Selina De Leeuw wist op een 10e plaats te eindigen.
Van de 18 deelnemers allemaal in de top 10 geëindigd. Geweldig en dat voor een 1e wedstrijd.
‘s Middags was het de beurt aan Charlotte Moeleker, niveau Junior F. Ze had een goed begin op het toestel Balk met een 5e plaats.

Op het onderdeel vloer wist ze mooi een 2e plaats te behalen, maar vlak voor het eind ging het fout bij de laatste sprong.

In de arabier flikflak verdraaide ze haar ellebogen. Gelukkig niet gebroken maar veel pijn en beide ellebogen zitten in een drukverband. Dat is wel heel veel pech hebben.

In de laatste ronde wist Lisa Raadtgever een medaille te behalen met een 3e plaats in het niveau Pupil 2 D1.

Haar teamgenootje Sanne Rijswijk belandde net naast het podium met een 4e plaats.

Romée Ots werd 12e en Brenda Scheepstra eindigde op de 14e plaats. Ze maakten helaas allebei wat foutjes op het toestel Balk en dat kostte hen wat puntjes.

Fabiënne Schrier werd knap 7e in de 5e Divisie Senior E. Op balk scoorde ze een 2e plaats.

In het niveau Jeugd 1 D2 wist Rebecca de Beule hoog te scoren met een 4e plaats.

Lyonne Ganzeman werd 7e en Yara Leenknegt veroverde een mooie 9e plaats.
Gefeliciteerd meiden met deze knappe prestaties! [l]