Korte berichten

Korte berichten

KRUININGEN
Kom uit je huis middag: Stichting Senioren Reimerswaal houdt elke dinsdagmiddag wat anders, van 14.00 tot 16.30 uur in ons Dorpshuis Kruiningen, Berghoekstraat 4. Kom ook eens een keer kijken hoe gezellig het bij ons is. Een leuke middag om er eens uit te zijn en gezellig mee te doen. Dinsdag 13 maart: Spelletjesmiddag.
Koor- en samenzangavond: Op zaterdag 10 maart wordt er een mooie en unieke koor- en samenzangavond gehouden in de Johanneskerk in Kruiningen. Aan deze zangavond verleent het gemengde koor uit Yerseke o.l.v. Henriette de Bat-v. Maelsaeke en Pieter Heykoop, haar medewerking. De algehele leiding van deze avond berust bij Ds. C. van Krimpen. De toegang is gratis. Aanvang 19.30 uur. Er worden deze avond twee collectes gehouden. De opbrengst van de ene collecte gaat naar Stichting Zorghoeve Sequoiahof en de andere wordt gebruikt om de onkosten van deze avond te betalen. Stichting Zorghoeve Sequoiahof biedt op kleinschalig niveau 24-uurs zorg aan bewoners met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en is recent geopend. Inmiddels wonen er zes bewoners (in totaal is er plaats voor 9 bewoners). Naast dit wooninitiatief zal er medio april/mei 2018 een dagbesteding worden geopend in de vorm van een theehuis waar een aantal 'werkplaatsen' wordt gecreƫerd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Meer informatie: www.stichtingzorghoevesequoiahof.nl

RILLAND
Paasbrunch voor senioren:
2e Paasdag, 2 april, onze jaarlijkse paasbrunch voor alle senioren van Reimerswaal. Aanvang 11.00 uur in dorpshuis "Luctor et Emergo" met salades en vele brood- en vleessoorten, koffie, thee en jus d'orange. Inclusief bingo. Opgeven tot 27 maart via Willem van Zon, tel. 0113-551914 of 06-51978646.

YERSEKE
Jeugddienst:
Zondagmiddag 11 maart is er om 14.30 uur een jeugddienst in de Gereformeerde Kerk in Yerseke (ingang aan de Kakeldans). Het thema van deze dienst is "Open your eyes" en dominee Davelaar hoopt in deze dienst voor te gaan. De muzikale medewerking komt van de band "The Bridge" uit Middelburg. Na de dienst kan je nog gezellig napraten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Neem gerust een vriend of vriendin mee!
Oer Hollandse spelletjesmiddag voor senioren: Maandag 12 maart organiseren twee enthousiaste CIOS-studentes een spelletjesmiddag voor senioren in zorgcentrum Moerzicht, Moerplein 73 te Yerseke in samenwerking met het CIOS, Gemeente Reimerswaal en Ter Weel. Het thema is: Oer Hollands! Deze middag begint om 13:30 uur. Naast de spelletjes wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Deelname is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie kunt u een e-mailtje sturen naar l.m.beij@outlook.com of bel naar 06-29887563. [l]